akciós wellness hotelek,
olcsóbb üdülések
248 szálláshely a mai választékban

JOGNYILATKOZAT

A www.gulliver.hu  honlap használatával kapcsolatos jogkövetkezmények

J O G N Y I L A T K O Z A T
A számítógépprogram, a honlapon megjelenő anyagok, adatok a Gulliver Office Kft. tulajdonát képezik, adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. trv. 1. § (2) c) pontja, 58. § – 59.§, 60/A. §, 61.§-62.§, 84/A. § szakaszai alapján törvényi védelem alá tartoznak. Ezen anyagok más internetes oldalakon illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása szintén a szerzői jogi törvénybe ütközik. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.
A számítógépprogramot, a honlapon megjelenő anyagokat a Gulliver Office Kft. engedélye nélkül tilos átdolgozni, bármilyen eljárással többszörözni, terjeszteni illetve egyéb módon a nyilvánosság felé közvetíteni.
Az adatbázis, a számítógépprogram, az adatok másolása és felhasználása csak és kizárólag a Gulliver Office Kft-vel kötött felhasználói szerződés alapján lehetséges.

A Gulliver Office Kft. adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, 3.§ - 18.§ szakaszai alapján bizalmasan kezeli, beleegyezése nélkül harmadik személynek nem adja ki. A regisztrált olvasóinkról rendelkezésünkre álló információkat kizárólag a licitálással kapcsolatos utazások, szállásfoglalások vonatkozásában használjuk fel, amely eljáráshoz a regisztrálással járulnak hozzá.

Már több, mint 80.000 kedvezményes
üdülést választottak a Gulliverről!
Köszönjük kedves Olvasóinknak,
Vásárlóinknak és Partnerszállodáinknak!
© Gulliver Office Kft.
Eng.sz.: U-000903
Biztosító neve: Colonnade
Biztosítás kötvényszáma: VBB/2017/024
Nemzeti Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-60757